Tijdelijke zorg op maat

Bent u op zoek naar een tijdelijk verblijf waarbij zorg en ondersteuning 24 uur per dag voorhanden is? Dan bent u bij Zorgpension aan het juiste adres. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u snel kunt terugkeren naar uw eigen woonomgeving. Zorgpension beschikt over fijne eenpersoonskamers die van alle gemakken zijn voorzien, zoals een tv, Wifi en een hoog/laag bed en met eigen of gedeeld sanitair bij twee kamers met een gezamenlijke badkamer. Er zijn ook enkele (gemengde) tweepersoonskamers. Op alle locaties vindt samenwerking plaats met uw eigen of waarnemend arts, apotheken en behandelaren, zoals fysiotherapeuten en diëtisten. Uw visite is altijd van harte welkom, informeert u bij de locaties naar de bezoektijden. Bekijk onze verschillende locaties hieronder.

 • Zorgpension Baarn

  Zorgpension Baarn is gevestigd op de tweede verdieping van het Meander Medisch Centrum en biedt na de verbouwing 25 plaatsen voor kortdurend verblijf. In een gezellig ingerichte algemene ruimte kunt u genieten van een kopje koffie en samen met anderen een lekker hapje eten. Uiteraard zijn er 24 uur per dag medewerkers aanwezig die u de benodigde zorg en ondersteuning kunnen bieden. Na een grondige verbouwing is in juni 2023 een nieuwe, moderne vleugel van Zorgpension Baarn officieel geopend en is onze capaciteit uitgebreid tot een totaal van 25 plaatsen voor herstelgerichte zorg. De locatie is geheel rolstoeltoegankelijk en we hebben de beschikking over een behandelruimte voor fysiotherapie. Samenwerking met de lokale disciplines, zoals apotheken, huisartsen en behandelaren vindt op reguliere basis plaats. Naast de uitbreiding van de bedden in ruime eenpersoonskamers met eigen sanitair of gedeeld met de aangrenzende kamer, hebben we ook gezorgd voor een gezellige huiskamer in de nieuwe vleugel. Onze cliënten kunnen daar ontspannen en met elkaar de maaltijd gebruiken. Het ontbijt en de avondmaaltijd bieden we aan in buffetvorm voor onze cliënten die mobiel zijn, om zo hun zelfredzaamheid te helpen vergroten. Dit is één van de voorbeelden hoe we willen werken aan het herstel voor een veilige terugkeer naar huis. Dat doen we ook in samenwerking met (waarnemend) huisartsen, apotheken en behandelaren, zoals fysiotherapeuten.

Locatie image Locatie image Locatie image Locatie image
 • Zorgpension Rotterdam

  Zorgpension Rotterdam vindt u in het prachtige, duurzaam gerenoveerde gebouw De State in Hillegersberg. In dit gebouw zijn ook WelThuis (verpleegzorg) en Transmitt (revalidatiezorg) gehuisvest. Nu de renovatie is afgerond biedt Zorgpension verdeeld over 3 etages aan maar liefst 30 cliënten een kortdurend verblijf in een moderne eenpersoonsstudio met eigen sanitair voor nog meer privacy en comfort. Elke etage heeft een huiskamer waar de cliënten elkaar kunnen ontmoeten voor een spelletje of een gezamenlijke maaltijd kunnen gebruiken. Ook kan men gezamenlijk de maaltijd gebruiken in de gezellige Brasserie op de begane grond of waar u met uw bezoek kunt verblijven. Binnen de State werkt Zorgpension nauw samen met andere disciplines, zoals fysiotherapeuten die beschikken over modern uitgeruste behandelfaciliteiten. Ook uw mantelzorgers en familie betrekken we bij het opstellen en behalen van uw hersteldoelen en stimuleren wij u bij het behalen en behouden van uw zelfredzaamheid. De State beschikt over een tuin met zonneterras, waar u met mooi weer heerlijk kunt vertoeven. Wilt u meer weten over de State, kijk dan op www.destate.nl

Locatie image Locatie image Locatie image Locatie image
 • Zorgpension Woerden

  Zorgpension Woerden is gevestigd in het St. Antonius Ziekenhuis. Ondanks de vestiging in een ziekenhuis, zult u merken dat u zich snel thuis zult voelen door de kleinschaligheid van de op herstelgerichte zorg afdeling. Zorgpension biedt aan 32 cliënten een kortdurend verblijf, verdeeld over eenpersoonskamers en enkele (gemengde) tweepersoonskamers. De kamers hebben eigen of gedeeld sanitair met de aangrenzende kamer. In de twee gezellige gemeenschappelijke ruimtes kunt u een spelletje spellen, met elkaar een drankje drinken of samen een hapje eten. Het ontbijt en de avondmaaltijd wordt u aangeboden in buffetvorm voor cliënten die mobiel zijn, om zo uw zelfredzaamheid te helpen vergroten. Zorgpension Woerden heeft een samenwerking met alle huisartsen, apotheken en behandelaren van het Gouden Hart en vanuit de omgeving met een behandelruimte voor fysiotherapie. U wordt gestimuleerd om actief deel te nemen aan uw herstelproces en er wordt veel aandacht besteed aan de behoeften van de client. Met de deskundige (medische) zorg die u wordt geboden, wordt er alles aan gedaan om u de beste herstelzorg te bieden die mogelijk is.

Locatie image Locatie image Locatie image Locatie image
 • Zorgpension Zoetermeer

  Zorgpension Zoetermeer ligt achter het Haga ziekenhuis Zoetermeer (voorheen LangeLand Ziekenhuis), in de buurt van het Stadshart van Zoetermeer. Op de tweede verdieping vindt u Zorgpension Zoetermeer met 26 eenpersoonskamers en 1 (gemengde) tweepersoonskamer. Bijna alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet voor meer privacy en comfort. In de twee gezellige gemeenschappelijke ruimtes kunt u samen met anderen koffie drinken, een spelletje spelen en genieten van een heerlijke maaltijd. Het ontbijt en de avondmaaltijd bieden we aan in buffetvorm voor de cliënten die mobiel zijn, om zo de zelfredzaamheid te helpen vergroten. U wordt gestimuleerd om actief deel te nemen aan uw herstelproces en er wordt veel aandacht besteed aan de behoeften van de client voor wat er nodig is voor een veilige terugkeer naar huis. Ook uw mantelzorgers en familie betrekken we bij het opstellen en behalen van uw hersteldoelen en stimuleren wij u bij het behalen en behouden van uw zelfredzaamheid. Dag en nacht zijn er medewerkers aanwezig die u professionele zorg en ondersteuning kunnen geven. De locatie is geheel rolstoeltoegankelijk en we hebben de beschikking over een behandelruimte voor fysiotherapie. Samenwerking met de lokale disciplines, zoals apotheken, huisartsen en behandelaren vindt op reguliere basis plaats.

Locatie image Locatie image Locatie image Locatie image
 • Zorgpension Bergambacht

  In het gezellige dorp Bergambacht ligt fraai gelegen Zorgpension De Molenhoeve, gevestigd in een nieuw gebouwde locatie met moderne faciliteiten en geheel rolstoeltoegankelijk. Het verblijf in De Molenhoeve is leven zoals thuis, het behouden van de eigen regie staat in de Molenhoeve centraal. Er wordt veel aandacht besteed aan de behoeften van de client om aan een veilige terugkeer naar uw woonomgeving te werken en wij betrekken uw mantelzorgers en familie bij het opstellen van uw hersteldoelen. Zo wordt u eigenaar van uw eigen herstelproces en stimuleren wij u vanaf de zijkant. Ook vindt er intensief samenwerking plaats met de huisartsen, apotheek en behandelaren en is er een behandelruimte voor fysiotherapie aanwezig. De Molenhoeve biedt kortdurend verblijf aan 22 cliënten voor herstelgerichte zorg en heeft een sfeervolle, huiselijke uitstraling. Cliënten verblijven in een ruime eenpersoonskamer met eigen sanitair voor nog meer privacy en comfort. Op de begane grond en op de eerste verdieping kunnen de cliënten samen eten of bezoek ontvangen in een gezellig ingerichte huiskamer. Op het terras is het heerlijk vertoeven tijdens een mooie warme dag. Ook een ideale plek om te genieten van het prachtige landelijke uitzicht.

Locatie image Locatie image Locatie image Locatie image
 • Zorgpension Dokkum

  In het prachtige Dokkum vindt u Zorgpension Dokkum op de tweede etage van De Sionsberg. Zorgpension Dokkum is kleinschalig en heeft een warme en sfeervolle uitstraling, waardoor cliënten zich snel thuis zullen voelen en waar veel aandacht wordt besteed aan de behoeften van de cliënten. De verbouwing van een tweede vleugel van onze locatie in de Sionsberg nadert de afronding. Hiermee biedt Zorgpension Dokkum plaats aan in totaal 30 cliënten voor kortdurende herstelzorg in ruime eenpersoonskamers met eigen sanitair of (gemengde) tweepersoonskamers met gedeeld sanitair. De locatie is geheel rolstoeltoegankelijk en we hebben de beschikking over een behandelruimte voor fysiotherapie. Samenwerking met de lokale disciplines, zoals apotheken, huisartsen en behandelaren vindt op reguliere basis plaats. Cliënten die in Zorgpension verblijven, worden gestimuleerd om actief deel te nemen aan hun herstelproces, terwijl zij tegelijkertijd ondersteuning ontvangen bij hun herstel en voorbereid worden op een zelfstandige terugkeer naar hun eigen woonomgeving. Met de deskundige (medische) zorg die wordt geboden, wordt er alles aan gedaan om de cliënten de beste herstelzorg te bieden die mogelijk is.

Locatie image Locatie image Locatie image Locatie image