Contactgegevens Transferbureau Zorgpension

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze transferverpleegkundigen helpen u graag.


Mail: info@zorgpension.org


Wilt u bij Zorgpension solliciteren? Vul dan het formulier in op onze Werken bij-pagina.

Zorgpension maakt onderdeel uit van Fundis.
Fundis is ISO 9001 gecertificeerd.

Fundis contact ciio fundis contact

Wilt u zich aanmelden voor verblijf in een van onze locaties? U kunt zich op een drietal manieren aanmelden:

Naam cliënt:

Naam contactpersoon:

Telefoonnummer:

Telefoonnummer contactpersoon:

E-mailadres:

Reden aanvraag:

Locatie:

Typ dit in onderstaand vlak:captcha

Opmerkingen:

Zorgpension streeft ernaar cliënten een aangenaam en verzorgd verblijf te bieden. Onze medewerkers doen er alles aan om haar cliënten de zorg en ondersteuning te geven die nodig is.

Heeft u toch opmerkingen over onze dienstverlening? In dat geval nodigen wij u uit om uw vragen, wensen of klachten te bespreken. Dit doet u met de medewerker die betrokken is bij uw behandeling of verzorging. Ons advies is om daarmee niet te lang te wachten. Misschien weet deze medewerker niet dat u andere wensen heeft of ergens ontevreden over bent. En dus ook niet wat hij of zij anders kan doen.

Uw klacht biedt ons de mogelijkheid om onze dienstverlening te verbeteren. Uiteraard kunt u van onze medewerkers verwachten dat zij serieus op uw vraag, opmerking of klacht ingaan.

Wilt u uw onvrede liever met een onafhankelijk persoon bespreken? Of vindt u dat u onvoldoende gehoor krijgt bij de direct betrokkene(n)? Neemt u dan contact op met de onafhankelijke klachtenfunctionaris. Alle klachten worden door de klachtenfunctionaris vertrouwelijk behandeld. De klachtenfunctionaris is bereikbaar via 06 25 06 79 56 of stuur een e-mail naar klachten@zorgpension.org. In onze folder staat de klachtenprocedure uitgebreid beschreven.